diumenge, 4 de juliol de 2010

Goldfinger Diumenge 4/7Segon dia del Goldfinger, un altre dia calorós, i assolejat, però amb molta gent amb moltíssimes ganes de passar-s'ho lo millor possible. Moltes partides de S.K.A.T.E, parlar amb molta gent, observar el trucs dels millors, provar set-up's...
Avui es celebrava el King of The Gold, que consistia en una serie de proves, força divertides i esbojarrades, per fer en menys de 1h 30min., a la vegada que un dels jutges (Gruxo, David Paredes...) la veia i la puntuava.
La competició tenia que començar a les 12h (repartir les proves a les 11h), però s'ha aplaçat per la calor fins les 16:30h. A aquella hora han repartit les proves i ha començat el King of The Gold. Hi havien 9 grups.
Entre un munt de caos, per la pressa per fer les proves, s'anaven completant totes, i al acabar-les es tenia que entregar als jutges un paper amb les puntucions de cada una. Al estar totes les proves de cada grup puntuades, els jutges sumaven les puntuacions obtingudes de cada prova.
Una estona després han dit el grup guanyador, el grup anomenat "Los 4 fantásticos", format per:
 • Martí Somoza
 • Josep Escandell
 • David Angulo
 • Gaizka García

A cada un dels membres del grup li han entregat un lot de premis (BW, Shen bench...).

Això ha sigut tot per aquest any al Goldfinger del Movistar Barcelona Extreme 2010, l'any que ve més.
Des de aquí, donar gràcies als sponsors de l'esdeveniment (Brr, Shen co, FB.es) per haver fet això possible, aportar tants parcks, material, premis...i també als que han estat allà deixant-se la pell i suant, per gaudir d'aquells maravellossos parcks, dels millors trucs...

Per últim dir que...........fins el GOLDFINGER 2011!!!!!

2 comentaris:

 1. muy bueno el seguimiento ke has hecho del evento,,
  muchas gracias, espero ke te lo hayas pasado tan bien como nosotros

  un saludo

  shen crew

  ResponElimina
 2. us ho vau currar molt!!!
  vau fer que sigués un esdeveniment unic xD

  gracies per comentar.
  Fins una altre vegada

  ResponElimina