dissabte, 3 de juliol del 2010

Goldfinger Dissabte 3/7


Avui ha sigut, el primer dia del Goldfinger al Movistar Extreme Barcelona 2010, un dia per l'escena del fingerboard a l'estat, molt important, ja que ha sigut el campionat més gran i important que s'ha fet.
Al arribar a la carpa on es trobava el Goldfinger, veies, moltíssims parks de BRR (G8, Big Mini, Bowl...), un mostrador on estaven tots el productes que hi havia a la venda ( de Shen co. i BRR), com no, MOLTA GENT amb la que compartir els teus trucs, fer partides de S.K.A.T.E....i també et trobaves amb membres dels diferents teams, de BRR (Kenny, Thomas Hansen, Elias Assmunth...), el team de Shen co. (Gruxo, Benjady...) entre altres persones d'altres team.
A part deles marques sponsors oficials de l'esdeveniment et podies trobar en Pau Casas, System Concrete; Diego C. i el seu pare, de Spiral Decks; Jerome V, de Substance...i un llarg etcètera.

La competició ha començat a les 12h, més o menys, amb rondes classificatòries pel G8, de tots el participants, s'han classificat 8, els hi toca competir un contra un altre en una partida de S.K.A.T.E, les partides han sigut:

David Angulo vs Gruxo
Adrián Alcazar vs BertaDiego
Lázaro vs Joan Crusells
Victor Prieto vs Xavi Salgado
Xavi Estivill vs David Pozo


I després d'unes partides de S.K.A.T.E espectaculars la classificació dels tres primers ha quedat així:
  1. Xavi Estivill
  2. Joan Basora
  3. Raúl Saura
Enhorabona als tres !

Demà ens espera un altre dia, molt divertit, amb la competició per grups, des de aquí us recordem que la entrega de proves és a les 11h, la competició comença a les 12h; on es valora la creativitat i originalitat de les proves, l'entrega de premis és a les 16h, per últim desitjar-vos sort per demà en la competició!

Gràcies per llegir-nos, demà més informació, sobre el King of The Gold.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada