dimecres, 13 de gener del 2010

Nou set-up

Pel meu aniversari, aquests any, m'han regalat aquest set-up (entre d'altres coses):

  • Berlinwood Camo Blue

  • Ytrucks Matte

  • Substance Quarz

  • Rip Tape

  • Ah, i la Fingerboarder magazine

--La Berlinwood, és una bona taula amb un pop impressionant. Sobre el gràfic, la gent diu que s'envà fàcilment, però no es veritat, tindries que grindar en una rajola o alguna cosa així per que se'n vagi. Venia en una capseta amb enganxines i un tape (rip tape).

--Les Substance, són unes rodes IMPRESSIONATS, van super-fines, la forma es perfectament rodona, també porten la plaqueta daurada el rodament per que no s'embruti i s'espatlli.

--Els Y-trucks, l'acabat és senzillament perfecte, estan recoberts per un barnís especial per metalls (fins hi tot on es posen les rodes) que fa la funció de bloquejar la pista interior del rodament, per tal de que les rodes no es moguin. Porta caragols que es posen amb clau allen, que tenen els seus pros i les seves contres, ja que no pots muntar-los amb l'eina dels TD, però a la vegada li donen un realisme, ja que són com els d'un skate gran.

--La Fingerboarder Magazine, està en alemany (quan la vaig comprar no estava en anglès) així que no entenc gairebé res, només entenc els noms propis com, Elias, Martin, Berlinwood...això si, té unes fotos molt xules.





Unboxing:



Gràcies, als que han fet possible que tingui aquests "pedazo" set-up.

4 comentaris:

  1. Ei, , hola, abans de res felicitarte per el teu aniversari i e segon lloc et volia preguntar de on has tret els Y-TRUCKS, ja k a la web no ls trobo, mai stan en stock...
    Wenu, manalegro mol del teu ou set-up, a i x acabar, preguntarte k kom as pagat els productes de la blackriver-ramps, ja k sempre e tingut aket dubte.
    moltes gracies : arnau espejo

    arnau.espejo@gmail.com

    ResponElimina
  2. alguns comps posen a la venda els ytrucks pero tens que estar atent que sino s'acaben.
    a brr he pagat amb paypal.
    Gracies per felicitarme

    ResponElimina
  3. Hola Yago!
    Lu primer, Felicitats! I per cert, un regal d'aniversari guapissim!
    Buenu, volia preguntarte on has comprat les Substance wheels?

    Adeu i gracies.

    ResponElimina
  4. les substance, a Vulture Distribution ( http://vulturedistribution.com/) ara no funciona la web pero dintre d'un temps obrira xd
    gracies per felicitarme

    ResponElimina